logo FORD
4.4 (Based on 152 reviews) View available reviews
  • RANGER RAPTOR

RANGER RAPTOR

 

Noul Ranger Raptor a fost dezvoltat pentru performanţă off-road. Acesta este un vehicul realizat în întregime pentru a domina fiecare mediu. Şi nu mai există altul ca el.
 
SOLICITA OFERTA

 

 
PROGRAMEAZA TEST DRIVE

Experienta la volan

Conceput pentru a cuceri

În momentul în care te aşezi pe scaunele făcute la comandă ale modelului  Raptor, este clar că aceasta nu este un pick-up oarecare. O gamă de tehnologii avansate şi sisteme inteligente oferă o experienţă de condus unică. Iar cu simpla apăsare a unui buton poţi activa noul Sistem de gestionare a terenului. Există şase moduri diferite, fiecare optimizând capacităţile grozave ale vehiculului pentru un anumit teren: modul „Normal”, modul „Sport”, modul „Iarbă, pietriş şi zăpadă”, modul „Noroi şi nisip” şi modul „Stâncă”. Pentru o experienţă off-road feroce, selectează modul unic „Baja” .

 

Performanţă adaptată

Atunci când faci off-road, fiecare teren necesită o abordare diferită. Pentru a te ajuta să profiţi la maximum de capacităţile lui Ford Ranger Raptor, Sistemul de gestionare a terenului îţi permite să reglezi în mod radical acceleraţia, controlul tracţiunii, sensibilitatea direcţiei, comportamentul la schimbarea vitezelor şi multe altele. Alege dintre cele şase moduri diferite pentru a amplifica la maximum performanţa în toate condiţiile: modul „Normal”, modul „Sport”, modul „Iarbă, pietriş şi zăpadă”, modul „Noroi şi nisip”, modul „Stâncă”, iar pentru o performanţă imbatabilă pe teren accidentat, modul „Baja”.
 


Suspensie concepută pentru curse

Noul Ford Ranger Raptor vine cu standardul legendar de suspensie FOX Racing. Această suspensie reglată pentru performanţe a fost concepută pentru a absorbi impacturile dure şi pentru a atenua cu uşurinţă trecerea peste denivelări.

 
 


Stabileşte limită de viteză, iar Raptor nu o va depăşi

Integrat cu funcţia de Tempomat adaptiv, limitatorul de viteză permite setarea vitezei maxime. Vehiculul va păstra această viteză, astfel încât să rămâi cu ochii la drum. Când trebuie să mergi mai repede sau mai încet, apasă acceleraţia sau frâna pentru a ocoli sistemul.

 


Un plus de control în cazul pornirilor în rampă

Sistemul de asistenţă la pornirea din rampă împiedică temporar alunecarea în spate sau în faţă atunci când porneşti din pantă. Sistemul funcţionează prin menţinerea presiunii la nivelul sistemului de frânare pentru un interval suplimentar de 2-3 secunde, oferindu-ţi mai mult timp şi control atunci când muţi piciorul de pe pedala de frână pe cea de acceleraţie. Acest sistem este, de asemenea, util când opreşti şi porneşti autovehiculul pe suprafeţe alunecoase.


 

Înfruntă adversitatea din confortul maşinii

În exterior, fiecare aspect al noului Ford Ranger Raptor este conceput special pentru a mări la maximum randamentul, durabilitatea şi performanţa off-road. În interior, tehnologiile avansate ajută să te asiguri că oriunde ai merge, vei călători confortabil şi conectat. De exemplu, un modem FordPass Connect integrat îţi permite să blochezi şi să deblochezi de la distantă noul Ford Raptor. Atunci când trecei de la teren dur la asfalt bine întreţinut, poţi evita întârzierile cu ajutorul actualizărilor de trafic în timp real, trimise direct la sistemul de navigaţie. Şi dacă ai semnal în zonele sălbatice, poţi conecta până la zece dispozitive la un hotspot Wi-Fi*.

 


Cheia ta către o lume mai bine conectată

Pentru prima dată, noul Ranger Raptor este disponibil cu un modem FordPass Connect **. Sistemul oferă o gamă de avantaje inestimabile, inclusiv Wi-Fi* până la 4G pentru maximum zece dispozitive şi actualizări de trafic în timp real trimise direct la sistemul de navigaţie al maşinii.


 

Descarcă aplicaţia FordPass pentru avea acces la mai multe funcţii

FordPass Connect devine şi mai puternică atunci când este conectată cu telefonul smart prin aplicaţia FordPass. După conectare, vei debloca o serie de funcţii noi, inovatoare. De exemplu, poţi utiliza telefonul pentru a localiza vehiculul şi pentru a-l bloca sau debloca de la distanţă. Poţi monitoriza nivelul combustibilului, kilometrajul şi presiunea din anvelope şi poţi obţine alerte de sănătate a vehiculului direct pe telefon. De asemenea, poţi programa funcţia de navigaţie prin satelit, trimiţând o destinaţie direct de pe telefon către vehiculul.

 


Oglinzi care se pot proteja singure​

Pentru a evita deteriorarea accidentală, oglinzile laterale pliabile electric se pliază către interior după ce ai parcat. Atunci când sunt rabatate, oglinzile protejează, de asemenea, şi indicatoare.

Construit pentru performanţă

Noul Ford Ranger îmbină capacitatea off-road cu ADN-ul performanţei Ford, trecută prin Ford GT şi Focus RS. O versiune bi-turbo, special concepută şi proiectată cu precizie, a motorului Ford EcoBlue de 2,0 litri, pe motorină, a fost asociată unei noi cutii de viteze automate, cu 10 trepte, şi cu schimbător de viteze cu pedale. Rezultatul: o experienţă de condus inegalabilă. Iar anvelopele de teren, fabricate special pentru off-road, te ajută să domini toate tipurile de teren, de la dune de nisip şi noroi gros, până la trecerea rapidă a râurilor şi a drumurilor abrupte de munte.

 


O nouă tehnologie avansată a motorului

Motorul bi-turbo, de ultimă generaţie, Ecoblue de 2,0 litri, pe motorină, a noului Ranger Raptor este conceput pentru mai multă putere, o mai bună eficienţă şi emisii mai mici. Asigurând 213 CP şi un cuplu de 500 Nm, acest motor stabileşte un nou standard pentru performanţa off-road.


 


Emisii reduse

Motorul Ford Ranger Raptor este proiectat pentru a respecta standardele stringente de emisii Euro 6.2. Aceste standarde sunt concepute pentru a îmbunătăţi calitatea aerului şi a reduce emisiile de gaze de eşapament.

 


Anvelope pentru toate tipurile de teren​

Anvelopele de 33 de inci, pentru toate tipurile de teren, sunt disponibile ca dotare standard, au o durată de viaţă mare şi pereţi laterali mai rezistenţi decât la anvelopele standard.

Tehnologie de siguranţă avansată

Indiferent dacă te deplasezi pe autostradă sau traversezi râuri, Raptor este dotat cu sisteme sofisticate de siguranţă, concepute pentru a te menţine în siguranţă. Controlul avansat al stabilităţii la răsturnare şi Controlul electronic al stabilităţii te ajută să nu-ţi pierzi încrederea în abilităţile tale la volan. În timp ce Sistemul de asistenţă la pre-coliziune şi Frânarea autonomă de urgenţă lucrează activ pentru a reduce probabilitatea apariţiei unui incident.

 


Un sistem care poate ajuta la protejarea pietonilor​

Sistemul de asistenţă pre-coliziune cu detectarea pietonilor utilizează un RADAR şi o cameră pentru a scana drumul din faţă. În cazul unui pericol de coliziune cu un vehicul, un pieton sau un biciclist, sistemul vă va avertiza. Dacă nu reacţionezi la timp, sistemul poate aplica în mod automat forţa totală de frânare pentru a ajuta la reducerea gravităţii unei coliziuni frontale, sau chiar la evitarea ei.

 

Te ajută să frânezi la viteze mai mari

Sistemul de frânare activă reprezintă o dotare de siguranţă inovatoare, care funcţionează atunci când te deplasezi cu viteze mai mari de 50 km/h. Tehnologia scanează drumul din faţă şi, dacă stabileşte că este posibilă o coliziune, te va avertiza. Dacă nu reacţionezi, sistemul pregăteşte frâna şi începe să frâneze pentru a te ajuta să încetineşti.

 

Aderenţă maximă, cu efort minim

Un sistem avansat de control al tracţiunii elimină alunecarea în exces a roţilor şi asigură cea mai bună aderenţă, performanţă şi stabilitate, atunci când ai mai mare nevoie. Sistemul monitorizează încontinuu şi ajustează puterea livrată roţilor individuale ale vehiculului, asigurând contact şi aderenţă maxime atunci când accelerezi.


 


Protecţie continuă împotriva răsturnării​

Senzorul unic al Ford pentru rata de deviere ajută Sistemul de control al stabilităţii la răsturnare să menţină pneurile pe sol, în special în condiţiile în care centrul de greutate este ridicat şi atunci când vehiculul parcurge viraje cu partea exterioară mai coborâtă.

Conceput pentru a merge peste tot

Noul Ford Ranger Raptor a fost proiectat cu precizie pentru a înfrunta cu uşurinţă terenurile cele mai provocatoare din lume. Un şasiu unic, din oţel slab aliat, de înaltă rezistenţă, a fost dezvoltat pentru a înfrunta provocările celor mai extreme condiţii off-road. Garda la sol de 281 mm este combinată cu capacitatea de a trece şi prin 850 mm de apă. De fapt, fiecare caracteristică este concepută pentru a te asigura că Ford Raptor oferă o experienţă de condus off-road unică.
 


Sta mandru

Obstacolele off-road nu sunt un pericol pentru Raptor. Garda la sol pune 281 mm între pick-up şi orice îţi stă în cale.


 


Trece prin apă, fără să intre la apă​

Raptorul merge acolo unde vehiculele mici nici nu îndrăznesc. De fapt, putând să traverseze ape cu o adâncime maximă de 850 mm, va dovedi ce poate atât pe uscat, cât şi prin apă.


 

Un războinic off-road

Şasiul unic, cu cadrul tip scară, al Ranger Raptor a fost reproiectat şi întărit cu oţel slab aliat de înaltă rezistenţă (HSLA), pentru a satisface cerinţele extrem de exigente ale condusului de performanţă pe teren denivelat. Testat pe scară largă în unele dintre cele mai dure medii din lume, şasiul Ranger Raptor oferă duritate maximă şi performanţă înaltă.

Share

Te asteptăm în noua locaţie
Ford Tiriac Auto!

Șoseaua București-Ploiești nr. 42-44

Noul Sediu Țiriac Auto