logo FORD
4.4 (Based on 136 reviews) View available reviews
 • MONDEO VIGNALE

MONDEO VIGNALE

 

Ford Vignale îmbină designul premiat cu o experienţă unică a proprietăţii.


Solicita oferta

 
Programeaza test drive

O nouă expresie Ford


Ford Vignale îmbină designul premiat cu o experienţă unică a proprietăţii.

În creearea acestei noi expresii a Ford, creatorii Ford Vignale au fost influenţaţi de tendinţele din diverse domenii, de la mobilă la modă. De aceea, a părut mai mult decât potrivit ca prezentarea colecţiei Ford Vignale să aibă loc la Salon del Mobile, cea mai cunoscută expoziţie de mobilă din lume ce se desfăşoară la Milano.Indiferent dacă alegeţi berlina cu patru uşi sau varianta combi, maşina dumneavoastră Ford Mondeo Vignale se va remarca prin jantele exclusive de 19 inci din aliaj (opţiune), grila tip plasă cu model hexagonal şi ţevile de eşapament duble. Puteţi chiar să cereţi ca maşina dumneavastră Ford Vignale să aibă culoarea unică Vignale Nocciola.


 

Descoperiţi o lume creată special pentru dumneavoastră.

Pentru Ford Vignale, luxul este ceva firesc. Vă întâmpină, pe de-o parte, mesajul de bun venit afişat pe ecranul Ford Vignale, iar pe de alta, scaunele capitonate din piele cu design hexagonal care sunt totodată somptuoase şi atrăgătoare. Pielea exclusivistă, plăcută la atingere, se extinde şi la bord şi include panoul de bord, consola centrală şi cotiera. Acesta este cu adevărat un interior complet din piele şi combină măestria tradiţională a construirii vehiculelor cu ce este mai bun în designul contemporan.Un loc pentru relaxare şi meditaţie

Habitaclul Ford Vignale este o oază de linişte. Suspensia sofisticată absoarbe şocurile cauzate de suprafeţele de drum denivelate şi amortizează vibraţiile nedorite. Geamurile insonorizate reduc cu mulţi decibeli zgomotele din exterior. Un alt detaliu interesant al modelului Ford Vignale este sistemul Active Noise Cencellation (sistemul activ de insonorizare) care ajută la diminuarea oricărui sunet ce reuşeşte să pătrundă în habitaclu. Trei microfoane ascunse recepţionează zgomotul de fond care este apoi de undele acustice inversate emise de sistemul audio.

  Moale, flexibilă şi întotdeauna primitoare

Procurată de la cei mai buni furnizori de piele, tapiţeria din piele Ford Vignale este plăcută la atingere şi capitonează scaunele pentru un plus de elengaţă. Alegeţi Charcoal Black sau Cashmere Cream.
 


Design rezistent in timp

Durabilitatea şi frumuseţea exteriorului maşinii Ford Mondeo Vignale se datorează unui proces special de vopsire în mai multe etape. De la părţile caroseriei din oţel injectate cu ceară la stratul de acoperire rezistent la uzură, noile materiale şi proceduri de aplicare asigură faptul că maşina Ford Mondeo Vignale îşi va păstra aspectul pentru mai mult timp.
 

Propriul dumneavoastră specialist Ford Vignale în relaţiile cu clienţii

Doar FordStore vă oferă adevărata experienţă Ford Vignale. În mediul relaxant al salonului Ford Vignale, puteţi să vedeţi mostre exclusive de materiale şi culori şi să descoperiţi dotări şi tehnologii captivante. Pentru a vă călăuzi în această experienţă, un specialist în relaţiile cu clienţii Ford Vignale vă va oferi un serviciu personalizat, croit pe măsura cerinţelor dumneavoastră şi va rămâne singurul punct de contact, transformând deţinerea unei maşini Ford Vignale într-o experienţă încântătoare.


Timpul este pe primul loc

Ford Vignale ştie că timpul este bunul dumneavoastră cel mai de preţ. De aceea – încă de la început – Ford Vignale vă oferă servicii şi beneficii care vă ajută să vă optimizaţi timpul.

Putem să organizăm un test la drum extins, în timpul nopţii sau la sfârşit de săptămână, astfel încât să vp puteţi bucura pe deplin de calităţile acestui vehicul. În plus, predarea noului dumneavoastră Ford Vignale se poate face fie la reprezentanţă, fie acasă sau la birou – oriunde vă este mai convenabil. Alte avantaje Ford Vignale include spălarea vehiculuilui la reprezentanţa Ford, cât timp acesta se află în proprietatea dumneavoastră.

 

 


Noi ne ocupăm de toate

Ca deţinător al unui Ford Vignale, cu un singur telefon aveţi acces la toate serviciile Ford Vignale. Daţi un telefon – zi sau noapte,  şapte zile din şapte – pentru a ne spune ce doriţi şi noi ne ocupăm de toate
 

 
 

Faruri adaptate la mediul dumneavoastră

Farurile modelului Ford Vignale au fost proiectate pentru a fi tot atât de funţionale cât sunt de atractive. Sistemul inteligent de faruri detectează diferite condiţii de drum şi selectează modelul adecvat fasciculului pentru o iluminare mai bună. La viraje, funcţia de Iluminat Dinamic în Viraje pentru faruri proiectează fasciculul în curbă pentru a vă permite să vedeţi mai departe. Marginea de jos a farurilor prezintă două benzi de leduri: faruri de zi albe şi indicatoare galbene care luminează scurt, secvenţial, în direcţia virajului. Două motoare. O singură filozofie

Ford Vignale vă permite să alegeţi între motoarele pe motorină sau benzină.  Ambele au în comun o filosofie simplă – performanţe superioare şi economie de combustibil. Motorul EcoBoost 2.0 pe benzină este dotat cu turbocompresor, injecţie directă şi segmenţi de piston cu acoperire diamantată, oferind aceeaşi performanţă ca motoarele mai mari dar cu o economie mai bună de combustibil şi emisii reduse. Motorul Duratorq TDCi 2.0 pe motorină, cu 210 CP face ca Ford Mondeo Vignale să fie una din cele mai eficiente maşini puternice din clasa sa în ceea ce priveşte consumul de combustibil, cu 5,2l/100 km* şi emisii de CO2 de doar 134 g/km*.
*Valori pentru modelul echipat cu motor Duratorq 2.0 cu 210 CP, 4 uşi şi jante din aliaj 18/19 inci.

 Parcare perfectă cu asistenţă activă pentru parcare

Asistenţa activă pentru parcare vă poate direcţiona în locuri de parcare cu numai 20% mai lungi sau mai late decât maşina dumneavoastră. Nu trebuie decât să apăsaţi pe un buton şi senzorii acestui sistem invoator localizează un spaţiu de parcare paralel sau perpendicular adecvat în timp ce conduceţi pe lângă acesta. Apoi vă direcţionează automat în aceasta, în timp ce dumneavoastră nu trebuie decât să acţionaţi acceleraţia, treptele de viteză şi frâna (urmând instrucţiunile de pe ecran şi semnalele sonore). Asistenţa la ieşirea din parcare vă ajută în acelaşi mod să ieşiţi dintr-un loc de parcare.


 


Ford SYNC aşteaptă comanda dumneavoastră

Ford SYNC 2 cu comandă vocală şi ecran tactil de 8 inci vă permite să selectaţi melodiile, să controlaţi navigaţia şi temperatura din interior, să efectuaţi şi să primiţi apeluri hands-free şi să alegeţi contacte din lista telefonului dumneavoastră – toate acestea cu ajutorul comensilor vocale remarcabil de simple. Sistemul chiar vă va citi mesajele text pe care le primiţi. O parte importantă a acestui sistem şi un mijloc potenţial de salvare a vieţii o reprezintă asistenţa pentru situaţii de urgenţă*. În cazul unui accident, la declanşarea unui airbag sau la dezactivarea pompei de combustibil, tehnologia vă permite să apelaţi direct serviciile de urgenţă. Dacă este necesar, sistemul poate să apeleze singur serviciile de urgenţă.
*Funcţia Ford de asistenţă pentru situaţii de urgenţă opereazîîn peste 30 de ţări din Europa. Acţionează dacă este asociată unui telefon mobil compatibil aflat la dumneavoastră la declanşarea unui airbag (mai puţin airbagurile de la nivelul genunchilor) sau dacă un senzor care înregistrează un impact dezactivează pompa de combustibil. Observaţie: funcţia text şi asistenţă pentru situaţii de urgenţă nu sunt compatibile cu toate limbile europene.


 
Diferenţa Vignale
 • Salonul exclusiv Ford Vignale
 • Manager de relaţii cu clienţii Ford Vignale special instruit
 • Spălarea gratuita a automobilului
 • Un singur punct de contact pentru toate serviciile Ford Vignale
 • Colectarea şi livrarea automobilului pentru operaţiuni de service
 • Livrare gratuită a unui automobil de schimb temporar
Dotări exterioare standard
 • Stil exterior unic Ford Vignale
 • Jante exclusive de 18 inci din aliaj
 • Iluminare autoadaptivă cu faruri dinamice Ford cu leduri
 • Lămpi de ceaţă unice cu chenar Chrome
 • Senzori de distanţă pentru parcare, în faţă şi spate
 • Cameră retrovizoare
 • Parbriz degrivat electric Quickclear
 • Sistem de recunoaştere a semnelor de circulaţie
 • Asistenţă pentru păstrarea benzii de mers
 • Ţevi de eşapament duble
Dotări interioare standard
 • Tapiţerie integral din piele premium
 • Reglare electrică a scaunului şoferului cu 10 poziţii şi funcţie de memorare
 • Scaune din faţă cu încălzire variabilă
 • Ford SYNC 2 cu comandă vocală şi ecran tactil de 8 inci
 • Sistem audio Sony
 • Sistem Ford KeyFree cu buton de pornire Ford Power
 • Ecran de întâmpinare Ford Vignale
 • Iluminare Ambientală optimizată
 • Covoraşe Ford Vignale
Detalii opţiuni
 • Oprirea activă în mediul urban – Simte potenţialele coliziuni la viteză redusă şi acţionează frânele dacă nu reacţionaţi la timp
 • Frânare activă – Atunci când senzorii detectează o posibilă coliziune la viteze ridicate, sistemul vă trimite un mesaj de avertizare prin panoul de bord. Dacă nu reacţionaţi, frânele sunt acţionate automat.
 • Pilotul automat autoadaptiv – Vă ajută să menţineţi o distanţăprestabilită între maşina dumneavoastră Ford Vignale şi vehiculul din faţă. Dacă vehiculul din faţă încetineşte, sistemul decelerează. Atunci când distanţa se măreşte, Ford Vignale revine la viteza dorită.
 • Sistemul de informaţii despre punctele moarte – Atunci când un alt vehicul – un autoturism, o furgonetă sau un autocamion – intră în punctul mort, sistemul vă atenţionează printr-o lampă de avertizare discretă încastrată în oglinzile pliabile electric ale uşilor şoferului şi pasagerului.
 • Alertarea şoferului – O cameră de monitorizare a drumului evaluează nivelurile de alertă ale şoferului şi le afişează în bord. Dacă o pauză este necesară, iar şoferul nu se opreşte, avertismentul este repetat la intervale regulate, fiind dublat de un sunet de avertizare .
 • Alerta şi asistenţa pentru păstrarea benzii de mers – Proiectată să detecteze dacă vehiculul se apropie de marcajul de delimitare a benzii fără să semnalizaţi, alerta pentru păstrarea benzii de mers vă avertizează prin vibraţii ale volanului. Dacă detectează o posibila schimbare accidentală a benzii, asistenţa pentru păstrarea benzii de mers este proiectată sp aplice un cuplu de direcţie înapoi spre banda pe care vă aflaţi.

 Află mai multe despre noul Ford Mondeo Vignale la unul din showroom-urile Ford Ţiriac Auto sau descarcă broşura. 

Share

Te asteptăm în noua locaţie
Ford Tiriac Auto!

Șoseaua București-Ploiești nr. 42-44

Noul Sediu Țiriac Auto