logo FORD
4.4 (Based on 136 reviews) View available reviews
  • NOUL TRANSIT CUSTOM

NOUL TRANSIT CUSTOM

 

Noul Transit Custom stabileşte punctul de referinţă pentru eficienţă şi spaţiu de încărcare, vă îmbunătăţeşte productivitatea şi va face o impresie notabilă asupra clienţilor dumneavoastră. Prin urmare, îşi merită pe deplin prestigiosul premiu de autoutilitară internaţională a anului.

Solicita oferta

 
Programeaza test drive

NOUL FORD TRANSIT CUSTOM

Transit Custom a fost mereu renumit pentru puterea, functionalitatea si fiabilitatea sa. Acum, ofera o gama si mai larga de caracteristici inovatoare si tehnologii inteligente, la care se adauga o mai mare eficienta si niveluri superioare de design si executie. Efectul e ca abia astepti sa urci la volanul unei autoutilitare atat rafinate si sofisticate.

Ajutor pentru a mentine limita de viteza

Noul Transit Custom vine acum cu Sistemul de Asistenta Inteligenta pentru Controlul Vitezei, conceput pentru a spori controlul asupra vitezei, pentru ca tu sa te concentrezi la drum. Mai intai, camera Sistemului de Recunoastere a Indicatoarelor Rutiere detecteaza automat limita de viteza curenta (daca e activat), apoi ajusteaza automat setarea vitezei maxime la limita respectiva*.

*Este in continuare, responsabilitatea soferului, sa se asigure ca respecta limitele de viteza. Sistemul de Asistenta Inteligenta pentru controlul vitezei necesita tehnologia Tempomat Adaptiv.

 

Performanta imbunatatita

Puterea si cuplul sunt asigurate de o gama de motoare Ford EcoBlue de 2,0 litri. Fiind deja in conformitate cu legislatia stricta privind emisiile Euro 6.2, beneficiile acestor motoare avansate sunt imbunatatite de o serie de tehnologii inteligente si economice.

 

Mentine remorca pe banda de rulare

Sistemul de Stabilizare a Remorcii detecteaza „serpuirea” sau balansarea remorcii si reduce viteza vehiculului pentru recuperarea controlului, ca remorcarea sa fie mai usoara. Sistemul incetineste vehiculul, reducand cuplul motorului si crescand treptat presiunea franelor pe toate rotile.

 

Cel mai mare spatiu de incarcare si acces din clasa sa

Noul Transit Custom ofera un spatiu de incarcare impresionant in ceea ce priveste toate cele trei dimensiuni: lungime de incarcare, latime de incarcare (de la un pasaj de roata la altul) si inaltimea utilizabila din interior. Prin urmare, transporta cu usurinta scanduri standard de 8’ x 4’, asezate pe o parte sau plate, pe podea, trei europaleti si obiecte lungi de pana la 3 m, datorita zonei sale de depozitare unice. Pe scurt, aceasta autoutilitara ofera un spatiu de incarcare urias, de 6 metri cubi, cu perete despartitor montat - iar aceasta e doar versiunea cu ampatament scurt (L1). Ampatamentul lung (L2) ofera 6,8 metri cubi. O deschidere larga a usii de incarcare laterala, o inaltime optima de deschidere si o treapta inferioara de acces spate, asigura accesul fara efort la spatiul de incarcare. Usile glisante au si ele un mecanism de verificare, ce le mentine deschise in siguranta pentru incarcare.

Experienta la volan

Noul Transit Custom ti se va parea remarcabil de agil pentru o autoutilitara de dimensiuni medii. Si vine la pachet cu o multime de caracteristici inteligente, ce fac condusul mai usor. Caracteristicile indicate pe aceasta pagina pot fi disponibile doar la unele modele. Cand sunt disponibile, aceste caracteristici pot fi optiuni suplimentare, ce presupun costuri aditionale. Pentru mai multe informatii, descarca brosura si consulta specificatiile actuale.

 

Ajutor pentru a mentine limita de viteza

Noul Transit Custom vine acum cu Sistemul de Asistenta Inteligenta pentru Controlul Vitezei, conceput pentru a spori controlul asupra vitezei, pentru ca tu sa te concentrezi la drum. Mai intai, camera Sistemului de Recunoastere a Indicatoarelor Rutiere detecteaza automat limita de viteza curenta (daca e activat), apoi ajusteaza automat setarea vitezei maxime la limita respectiva*.
*Este in continuare, responsabilitatea soferului, sa se asigure ca respecta limitele de viteza. Sistemul de Asistenta Inteligenta pentru controlul vitezei necesita tehnologia Tempomat Adaptiv.

 

Tempomat care se adapteaza automat

Cu ajutorul tehnologiei Tempomat Adaptiv, alegi viteza cu care vrei sa te deplasezi, iar sistemul o mentine constanta. Daca senzorul RADAR incorporat detecteaza un vehicul in fata, acesta va incetini masina ta, pentru a mentine o distanta prestabilita. Indata ce drumul din fata e liber, sistemul va accelera pana la viteza aleasa. 
Sistemul de Avertizare frontala e o tehnologie care face parte din Tempomatul Adaptiv si a fost conceputa pentru a te avertiza cand accidental, te apropii prea mult de vehiculul din fata.

 


Sesizeaza vehiculele pe care le-ai putea rata

Alerta la Intersectarea cu Traficul e o tehnologie complet noua, ce face parte din noul Sistem de Asistenta pentru Unghiul Mort (BLIS). cand iesi cu spatele din parcare si ai vizibilitate redusa asupra traficului, Alerta la Intersectarea cu Traficul detecteaza vehicule care se apropie si emite un sunet de avertizare. Aceasta tehnologie aprinde o lumina in oglinda laterala exterioara (stanga sau dreapta, in functie de directia din care se apropie vehiculele) si emite o avertizare pe afisajul multifunctional.

 

Faruri cu actionare automata

Farurile automate sunt prevazute cu senzori ce detecteaza lumina cand incepe sa se intunece sau la schimbarea brusca a conditiilor de iluminare. Acestia activeaza farurile cu actionare automata si usureaza condusul in conditii de iluminat precar. 
In plus, faza lunga automata comuta temporar la faza scurta, cand detecteaza trafic din sens opus sau un alt vehicul in fata, pentru a nu-i orbi pe ceilalti soferi. Apoi, sistemul revine automat la faza lunga, asigurand vizibilitate maxima.


 


Suspensie pneumatica spate

Sistemul de suspensie pneumatica spate se ajusteaza automat pentru a mentine o garda la sol constanta, indiferent de conditiile de incarcare. Prin urmare, te bucuri de o deplasare placuta, indiferent daca esti singur, cu pasageri sau daca vehiculul e incarcat la maximum.

Utilitate

Noul Transit Custom e plin de caracteristici ingenioase si practice pentru a te ajuta sa lucrezi mai simplu si mai eficient. Spatiul de incarcare generos ofera acces exceptional pentru a usura incarcarea. Transit Custom e de asemenea, proiectat sa mentina costul de proprietate la un nivel minim.

Caracteristicile indicate pe aceasta pagina pot fi disponibile doar la unele modele. Cand sunt disponibile, aceste caracteristici pot fi optiuni suplimentare ce presupun costuri aditionale. Pentru mai multe informatii, descarca brosura si consulta specificatiile actuale.

 

Cel mai mare spatiu de incarcare si acces din clasa sa

Noul Transit Custom ofera un spatiu de incarcare impresionant in ceea ce priveste toate cele trei dimensiuni: lungime, latime de incarcare (de la un pasaj de roata la altul) si inaltimea utilizabila din interior. Prin urmare, transporta cu usurinta scanduri standard de 8’ x 4’, asezate pe o parte sau plate, pe podea, trei europaleti si obiecte lungi de pana la 3 m, datorita zonei sale de depozitare unice. Pe scurt, aceasta autoutilitara ofera un spatiu de incarcare urias, de 6 metri cubi, cu perete despartitor montat - iar aceasta e doar versiunea cu ampatament scurt (L1). Ampatamentul lung (L2) ofera 6,8 metri cubi. O deschidere larga a usii de incarcare laterala, o inaltime optima de deschidere si o treapta inferioara de acces spate, asigura accesul fara efort la spatiul de incarcare. Usile glisante au si ele un mecanism de verificare, ce le mentine deschise in siguranta pentru incarcare.

 


Zona utila de incarcare si depozitare

Noul Transit Custom are o dotare unica, conceputa pentru a-i extinde spatiul de incarcare. Un perete despartitor pe toata inaltimea si latimea desparte zona de incarcare de cabina pasagerilor. Acest perete despartitor e prevazut cu un panou rabatabil la nivelul podelei. Asta inseamna ca poti incarca articole cu o lungime maxima de 3 m prin usile din spate, in zona de incarcare extinsa sub scaunele duble pentru pasageri ale autoutilitarei, chiar si in cazul versiunii cu ampatament scurt. Aceasta dotare inteligenta iti permite sa pastezi echipamentele de valoare in vehicul, in loc sa le asezati la vedere pe plafon.

 


Protectie maxima cu o caroserie extrem de rezistenta

Borul si alte oteluri rezistente sau ultra-rezistente reprezinta peste 40% din caroseria noului Transit Custom, inclusiv piesele celulei de siguranta a pasagerilor. Aceasta face ca vehiculul sa fie extrem de usor si rezistent la impact. Designul caroseriei a fost de asemenea optimizat, folosindu-se peste 4.500 de simulari pe computer si 30 de teste de impact complet asupra vehiculului.


 


Portbagajul de acoperis integrat imbunatateste confortul, economia si emisiile de zgomot

Portbagajul de acoperis inovator se rabateaza complet cand nu este utilizat. Pe langa faptul ca scapi de corvoada montarii si demontarii unui portbagaj conventional, acesta iti permite sa treci pe sub restrictii de 2 m (cu exceptia modelului cu masa totala maxima autorizata de 3.400 kilograme). De asemenea, te ajuta sa economisesti combustibil, prin reducerea rezistentei la inaintare si ofera o experienta de sofat mai silentioasa, prin estomparea zgomotului produs de vant.

 


Sisteme de ancorare a incarcaturii mai practice, mai sigure

Punctele de fixare sunt de obicei, montate in podea. Dar poate fi greu de ajuns la ele cand vrei sa fixezi incarcatura. Prin urmare, Transit Custom are puncte de fixare pozitionate chiar deasupra podelei pe peretele lateral al spatiului de incarcare. Asta lasa podeaua libera de obstacole, facilitand accesul, elimina murdaria si permite mentinerea unei captuseli noi si curate, pentru podeaua de incarcare. Puncte suplimentare de fixare sunt prevazute la inaltimea taliei si a umerilor, incorporate in structura vehiculului si fiecare poate suporta o greutate considerabila de 30 kg de incarcatura.

Performanta

Noul Transit Custom e construit pentru a oferi o combinatie de putere rafinata si eficienta remarcabila a combustibilului si niveluri reduse ale emisiilor, fara compromisuri.
Caracteristicile indicate pe aceasta pagina pot fi disponibile doar la unele modele. Cand sunt disponibile, aceste caracteristici pot fi optiuni suplimentare care presupun costuri aditionale. Pentru mai multe informatii, descarca brosura si consulta specificatiile actuale.

 

Performanta imbunatatita

Puterea si cuplul sunt asigurate de o gama de motoare Ford EcoBlue de 2,0 litri. Fiind deja in conformitate cu legislatia stricta privind emisiile Euro 6.2, beneficiile acestor motoare avansate sunt imbunatatite de o serie de tehnologii inteligente si economice.


 


Un aditiv care elimina poluarea

Un sistem de reducere catalitica selectiva foloseste AdBlue®, un lichid bazat pe uree/apa pentru a converti emisiile de NOx din gazele de esapament in azot si apa. Apoi, un filtru de particule reduce peste 99% din particulele solide emise din gazele de esapament generate de vehicul. Pentru a functiona corect, rezervorul de AdBlue® al motorului Ford EcoBlue de 2 litri trebuie sa fie umplut cu lichid AdBlue®. In momentul in care nivelul lichidului e prea scazut, sistemul va emite avertismente luminoase.

 


Controlul accelerarii te ajuta sa conduci mai economic

Aceasta noua optiune inovatoare controleaza rata de accelerare in functie de starea vehiculului tau Transit: fara incarcatura sau partial incarcat. Prin urmare, e posibil sa reduci consumul de combustibil cu pana la 15%, in functie de stilul tau de condus. Tehnologia te poate ajuta de asemenea, sa reduci nivelul de uzura normala a motorului, a franelor si a pneurilor, printre altele.


 

Transmisia automata SelectShift

Atat motorul de 130 CP, cat si cel de 170 CP, sunt disponibile cu transmisia automata SelectShift cu sase trepte de viteza. Acesta este grupul motopropulsor standard ales pentru o gama larga de stiluri de caroserie si greutati brute ale vehiculului si e proiectat pentru a oferi o experienta de condus relaxanta si fara probleme, in special in zone cu trafic aglomerat, cu opriri si porniri frecvente. Cutia de transmisie iti permite sa schimbi vitezele manual, daca doresti, cu ajutorul butoanelor de pe schimbatorul de viteze de pe plansa de bord. De asemenea, ai posibilitatea de a bloca treptele de viteza in conditii de drum mai dificile. De exemplu, pe suprafetele alunecoase sau in pantele cu inclinatie mare.

 

Confort

Rezistenta se imbina cu utilitatea, intr-o cabina bine executata. Designul inteligent ofera spatiu de depozitare din belsug. Iar cu o gama larga de tehnologii inteligente, inclusiv Ford SYNC 3 la indemana, poti folosi cabina pe post de birou mobil.

 

SYNC 3. Hands-free, fara efort

Ford SYNC 3 este un sistem avansat care iti permite sa ramai conectat si sa controlezi telefonul, muzica si sistemul de navigatie. Alege fie comenzile vocale, fie ecranul tactil color de 8", cu gesturi de “ciupire si glisare” pentru a naviga intuitiv. Poti chiar solicita o lista de restaurante locale doar spunand simplu „I’m hungry” („Mi-e foame”).


 


Scaune create pentru confortul calatoriei

Noile modele de scaune fata au o noua geometrie, tesatura mai groasa, tapiterie mai fina dar si mai rezistenta pentru un plus de sprijin, confort si calatorii mai relaxate. Cat despre configurarea asezarii scaunelor, versiunile Transit Custom Kombi au scaune 2+1 tip flamingo pe al doilea si al treilea rand, autoutilitara Transit Custom Kombi are scaune 2+1 tip flamingo pe al doilea rand, iar Transit Custom DCiV are o bancheta tripla pe al doilea rand.


 

Spatii de depozitare peste tot

Noul Transit Custom are o multime de spatii de depozitare la indemana. De exemplu, exista un spatiu de depozitare usor accesibil in panoul de bord. Un torpedou ascuns, ce poate fi incuiat, si suficient de mare pentru a pastra documente A4 iar, in functie de gama aleasa, poate fi si luminat. Exista de asemenea, un spatiu de depozitare convenabil sub scaun, pentru obiecte de valoare. Iar un suport de pahare retractabil se afla intre scaunul soferului si cel al pasagerului din fata (disponibil numai la versiunea cu transmisie manuala). Chiar si usile vehiculului sunt proiectate pentru a maximiza spatiul cu ajutorul a doua buzunare, in care pot incap lejer un clipboard A4 si o sticla de 2 litri.


 


Temperatura cabinei, usor de reglat

Noul Transit Custom dispune de butoane de incalzire si climatizare pozitionate la indemana atat pentru sofer, cat si pentru pasagerul din fata. Dispozitivul de reglare a temperaturii din dreapta are o setare maxima de racire si incalzire, in timp ce cadranul din stanga controleaza viteza ventilatorului cand setarea temperaturii e pe un alt gradient decat cel maxim. In functie de specificatiile vehiculului, butoanele dintre cele doua cadrane sunt destinate controlarii directiei fluxului de aer (parbriz si fata, picior), scaunelor incalzite, parbrizului incalzit, geamurilor spate incalzite, oglinzilor incalzite si aerului conditionat.

 

Share

Te asteptăm în noua locaţie
Ford Tiriac Auto!

Șoseaua București-Ploiești nr. 42-44

Noul Sediu Țiriac Auto