logo FORD
4.4 (Based on 136 reviews) View available reviews
Ţiriac Auto - printre cele mai extinse reţele de dealeri şi service auto din România

Ţiriac Auto - printre cele mai extinse reţele de dealeri şi service auto din România

Tiriac Auto este una dintre cele mai extinse retele de dealeri si service auto din Romania, reprezentand mai multe marci auto.

Ford a fost printre primele marci reprezentate de Tiriac Auto, in prezent fiind deschise 6 complexuri auto Ford cu showroom si service in urmatoarele orase: Bucuresti, Bacau, Brasov, Constanta, Oradea si Pitesti (Albota). Showroomul Ford din Bucuresti a primit calificativul de Ford Store, aici regasindu-se unele din cele mai exclusiviste modele Ford printre care se numara Ford Mustang sau gama de modele Vignale.  

Reteaua de distributie si service auto Tiriac Auto asigura accesibilitate si servicii de calitate in judetele in care activeaza. In fiecare dintre reprezentantele Tiriac Auto showroom si service, avem consilieri pasionati de domeniul auto, profesionisti si implicati, gata sa ofere solutii adaptate nevoilor fiecaruia dintre clientii nostri. Totodata, locatiile service Tiriac Auto sunt autorizate si pregatite sa efectueze reparatii unui portofoliu extins de marci auto.

Obiectivele Tiriac Auto pe termen scurt si mediu au ca element central consolidarea relatiei client - companie - marca. Noile investitii, efectuate pe intreg teritoriul tarii, permit echipei Tiriac Auto sa ofere astazi clientilor sai servicii si solutii complete si personalizate. In acest sens, au fost initiate programe de loializare si fidelizare a clientilor si s-au dezvoltat parteneriate strategice cu companii apartinand Grupului Tiriac sau cu alte companii de renume, ce opereaza pe piata autohtona sau internationala, cu scopul cultivarii unei relatii cat mai lungi si mai consistente cu fiecare dintre clientii organizatiei.

Date de identificare companie:
Societatea TIRIAC AUTO S.R.L.
Sediu social: Bucuresti, Bdul Expozitiei nr. 2, cladirea C9, sector 1
Nr. de inregistrare la Registrul Comertului J40/745/2012 CUI 11331727
Capital social 76.907.439 lei
 

VALORI

Mai mult decat profesionalism la standarde ridicate, Tiriac Auto inseamna echipa. O echipa unita, bine pregatita si pasionata de domeniul auto, ai carei membri impartasesc, indiferent de nivelul ierarhic, aceleasi valori si principii de business.

Printre valorile si principiile impartasite se numara:

Rezistenta. In ultimii 25 de ani, echipa Tiriac Auto a contribuit cu determinare si profesionalism la dezvoltarea economica a Romaniei.

Viziunea. Tiriac Auto anticipeaza si are curajul sa mearga mai departe spre obiectivul propus, transformand schimbarile exterioare in avantajul companiei, construind noi linii de business si lansand noi produse si servicii, menite sa contribuie la imbunatatirea calitatii vietii fiecaruia dintre clientii nostri.

Stabilitatea. A fi stabil inseamna sa construiesti responsabil, sa te dezvolti, pastrand insa o linie clara, care iti ofera confortul si certitudinea ca stii de unde ai plecat si unde vrei sa ajungi. Stabilitatea economica si comerciala pe care o cultiva Tiriac Auto este dovada responsabilitatii asumate de companie fata de fiecare client cu care intra in contact.

Integritatea. De douazeci si cinci de ani, integritatea abordarilor comerciale, precum si a membrilor echipei Tiriac este argumentul principal pentru care clientii si partenerii organizatiei continua sa construiasca alaturi de Tiriac Auto.

Tiriac Auto face parte din Grupul Tiriac Holdings, recunoscut pentru afacerile derulate in domenii precum imobiliare, servicii financiare, servicii de transport aerian de tip VIP Charter, import, distributie si service auto, servicii de productie si intretinere ascensoare, servicii de paza si protectie etc.

Te asteptăm în noua locaţie
Ford Tiriac Auto!

Șoseaua București-Ploiești nr. 42-44

Noul Sediu Țiriac Auto