RABLA

 

‐ Rata lunara incepand de la 380 lei, prin creditul auto in lei;
‐ Pachete optionale incluse in pret, la modelele selectate;
‐ Garantie extinsa, la modelele selectate.

Ford reia ofertele speciale prin Programul RABLA– inscrie-te acum si caseaza-ti autoturismul vechi. Poti folosi tichetul RABLA pentru a achizitiona modelul Ford pe care ti-l doresti – toate modelele din promotie vin cu preturi speciale si beneficii suplimentare.

Tehnologii inteligente, motorizari prietenoase cu mediul, design care se face remarcat si echipari care va fac sa va simtiti in siguranta – atat tu, cat si pasagerii tai: acestea sunt doar o parte dintre atributele gamei Ford. Sigur vei gasi modelul care ti se potriveste.

RATA LUNARA DE LA 650 LEI / LUNA*

Profita acum de Programul RABLA– ai un pret special daca iti casezi masina veche: numai 12.660€, TVA inclus, pentru Ford EcoSport, cu dotarile din pachetul Trend fara niciun cost suplimentar! Iar multumita conditiilor speciale de finantare, poti alege o rata lunara de la 650 de lei – fara comision de administrare sau rate reziduale.

Daca ce iti doresti este o masina inteligenta, compacta, dar care e in acleasi timp spatioasa si bine echipata, cu o gama de tehnologii remarcabile care transforma fiecare calatorie intr-una confortabila si agreabila, economica, dar cu dotari de ultima generatie ce furnizeaza performante impresionante, atunci Ford Ecosport este pentru tine.

Printre dotarile standard din echiparea modelului Ford EcoSport se numara:

• Sisteme de siguranta si stabilitate: ESP (Program Electronic de Stabilitate),
  ABS (Sistem Anti-Blocare la Franare);
• Airbag-uri frontale, laterale, cortina, sofer si pasager; airbag genunchi
  pentru sofer;
• Lumini de zi cu tehnologie LED; Faruri de ceata;
• Volan si schimbator de viteze imbracate in piele;
• Radio CD, AUX & USB, cu conectivitate iPod, 6 difuzoare. 

Iar pachetul Trend, inclus si el in pretul promotional, iti aduce suplimentar:

• bare pavilion cu aspect cromat;
• jante aliaj 16";
• radio CD cu 6 difuzoare, ecran color 4.2";
• SYNC 1 cu Blue Tooth si Voice Control;
• Sistem de Asistenta in caz de urgenta (112).

Mai mult – in cadrul acestei promotii beneficiezi si de garantia extinsa: 2+3 ani sau 100.000 km, fara costuri suplimentare!

 


Termeni si conditii 

Imaginea este cu titlu de prezentare si creeaza obligatii contractuale.
Oferta financiara de prezentare contine TVA, este realizata exclusiv de UniCredit Consumer Financing si se adreseaza persoanelor fizice. Ratele lunare nu contin asigurarea optionala de viata si asigurarea CASCO. Oferta financiara este aferenta modelului EcoSport Trend 1.0 EcoBoost 125CP, cutie manuala in 5 trepte, in valoare de 12,660 Euro (pret lei 56.970 lei la un curs cu titlu de exemplu de [4.5] RON/1 EUR) TVA inclus, avans 23.275 lei (40,9 %), valoarea totala a creditului va fi de 33.695 lei pe 60 luni: rata anuala a dobanzii 4,95% (ROBOR la 3 luni + 4,13%), comision de analiza dosar 790 lei, comision lunar de administrare credit 0 lei, valoarea ratei lunare 650 lei, valoarea totala platibila 38,999.45 lei, DAE 6,07%. In calculul ratei lunare nu s-a inclus asigurarea optionala de viata si asigurarea CASCO. Sumele prezentate anterior pot varia in functie valorii tichetului valoric rabla ulterior intrarii in vigoare a legislatiei specifice dar si de cursul de schimb RON/EUR la data tranzactiei si/sau emiterii documentatiei de finantare. Pretul modelului este obtinut dupa includerea cumulativa a: 1. contravalorii suportului flat acordat de Ford Romania; 2. contributiei FordStore Tiriac Auto; 3. O contravaloare estimata a tichetului valoric RABLA de 6.500 lei, 4. contravaloarea garantiei extinse 5 ani (2+3 ani) sau 100.000 km. Aceasta oferta include garantia complexa (2+3 ani de garantie conventionala) in limita a 100.000 km sau 5 ani (incluzand perioada de 2 ani de garantie legala) in functie de care dintre cele doua elemente (kilometraj sau timp) expira primul.

Oferta nu include contravaloarea unor echipamente, accesorii sau dotari optionale, este supusa unor termene, respectiv conditii si este valabila in limita stocului de vehicule disponibil. Consumul mixt si emisiile CO2
 sunt masurate in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare (e.g Directiva Europeana nr. 715/2007). Imaginile sunt cu titlu de prezentare. 

RATA LUNARA INCEPAND CU 600 LEI / LUNA*

 

Profita acum de Programul RABLA – daca iti casezi masina veche ai un pret special pentru Ford Focus: numai 11.325€, TVA inclus, cu dotarile din pachetul Trend fara niciun cost suplimentar! Iar multumita conditiilor speciale de finantare, poti alege o rata lunara de la 600 de lei – fara comision de administrare sau rate reziduale.

Daca iti doresti un autoturism modern, rafinat, cu o gama larga de noi tehnologii remarcabile, cu un spatiu in cabina mai avansat si mai sofisticat ca niciodata, care sa iti ofere echilibrul perfect dintre putere si economie de combustibil si motorizari ce maximizeaza performanta si eficienta, atunci Ford Focus este pentru tine.

Cu Ford Focus beneficiezi de o gama bogata de dotari standard, cum ar fi: 

• Sisteme inteligente de siguranta si stabilitate – ESP (Program Electronic de Stabilitate), HLA (Asistenta la Pornirea in Rampa), ABS (Sistem Anti-Blocare la Franare), EBD (Distributie Electronica a Fortei de Franare), EBA (Asistenta la Franarea de Urgenta);
• Airbag-uri frontale si laterale pentru sofer si pasager; airbaguri cortina fata si spate;
• Sisteme de siguranta si stabilitate: sistem de control avansat al cuplului motor (Torque Vectoring Control), ABS (Sistem Anti-Blocare la Franare), EBA (Asistenta la Franarea de Urgenta), ESP (Program Electronic de Stabilitate), HLA (Sistem de asistenta la urcarea in rampa), sistem avansat de monitorizare a presiunii in pneuri;
• Sistem Ford My Key;
• Volan si schimbator de viteze imbracate in piele
• Dotari prietenoase cu mediul: incarcare regenerativa inteligenta a bateriei, Active Grille Shutter si sistemul Ford ECOmode cu indicator de schimbare a vitezelor.

Pachetul Trend, inclus in pretul din oferta, iti aduce dotari suplimentare cum ar fi:

• aer conditionat automat, cu reglare separata stanga/dreapta;
• radio CD cu MP3 player, USB, 6 difuzoare, comenzi audio pe volan;
• SYNC 3 cu touchscreen color de 8", Blue Tooth, Voice Control si Sistem de asistenta in caz de urgenta (112);
• faruri de ceata;
• covorase de velur fata si spate cu logo Ford;
• consola centrala cu cotiera.

Mai mult – in cadrul acestei promotii beneficiezi si de garantia extinsa: 2+3 ani sau 100.000 km, fara costuri suplimentare!

 


Termeni si conditii 

Imaginea este cu titlu de prezentare si creeaza obligatii contractuale.
Oferta financiara de prezentare contine TVA, este realizata exclusiv de UniCredit Consumer Financing si se adreseaza persoanelor fizice. Ratele lunare nu contin asigurarea optionala de viata si asigurarea CASCO. Oferta financiara este aferenta modelului Focus Trend 5 usi 1.0 EcoBoost 100CP, cutie manuala in 5 trepte, in valoare de 11.325 Euro (pret lei 50.962,5 lei la un curs cu titlu de exemplu de [4.5] RON/1 EUR) TVA inclus, avans 19.900 lei (39%), valoarea totala a creditului va fi de 31.062,5 lei pe 60 luni: rata anuala a dobanzii 4,95% (ROBOR la 3 luni + marja 4,13%), comision de analiza dosar 790 lei, comision lunar de administrare credit 0 lei, valoarea ratei lunare 600,4 lei, valoarea totala platibila 36.022,36 lei, DAE 6,2%. In calculul ratei lunare nu s-a inclus asigurarea optionala de viata si asigurarea CASCO. Sumele prezentate anterior pot varia in functie valorii tichetului valoric rabla, ulterior intrarii in vigoare a legislatiei specifice dar si de cursul de schimb RON/EUR la data tranzactiei si/sau emiterii documentatiei de finantare. Pretul modelului este obtinut dupa includerea cumulativa a: 1. contravalorii suportului flat acordat de Ford Romania; 2. contributiei FordStore Tiriac Auto; 3. O contravaloare estimata a tichetului valoric RABLA de 6.500 lei; 4. contravaloarea garantiei extinse 5 ani (2+3 ani) sau 100.000km. Aceasta oferta include garantia complexa (2+3 ani de garantie conventionala) in limita a 100.000 km sau 5 ani (incluzand perioada de 2 ani de garantie legala) in functie de care dintre cele doua elemente (kilometraj sau timp) expira primul. 

Oferta nu include contravaloarea unor echipamente, accesorii sau dotari optionale, este supusa unor termene, respectiv conditii si este valabila in limita stocului de vehicule disponibil. Consumul mixt si emisiile CO2
 sunt masurate in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare (e.g Directiva Europeana nr. 715/2007). Imaginile sunt cu titlu de prezentare. 

DE LA DOAR 400 LEI / LUNA*

 

Profita acum de Programul RABLA – ai un pret special pentru Ford Fiesta, daca iti casezi masina veche: numai 8.250€, TVA inclus, cu dotarile din pachetul Trend fara niciun cost suplimentar! Iar multumita conditiilor speciale de finantare, poti alege o rata lunara de la 400 de lei – fara comision de administrare sau rate reziduale.

Daca iti doresti un autoturism cu stil contemporan, dinamic, modern, dotat cu tehnologii inteligente menite sa te faca sa te bucuri de timpul petrecut la volan, atunci Ford Fiesta este modelul perfect pentru tine.

Modelul Ford Fiesta in 5 usi dispune de dotari standard printre care se numara:

• Airbag-uri frontale, laterale, cortina si pentru genunchi, sofer si pasager;
• Sisteme inteligente de siguranta si stabilitate – ESP (Program Electronic de Stabilitate), HLA (Asistenta la Pornirea in Rampa), ABS (Sistem Anti-Blocare la Franare), EBD (Distributie Electronica a Fortei de Franare), EBA (Asistenta la Franarea de Urgenta);
• Sistem Ford MyKey;
• Incarcare regenerativa a bateriei;
• Oglinzi exterioare electrice si incalzite;
• Volan si schimbator de viteze imbracat in piele;
• Sistem avansat de monitorizare a presiunii in pneuri.

Pachetul Trend, inclus in pret, iti aduce si mai multe dotari importante:

• Aer conditionat manual;
• Radio CD cu MP3, display monocrom 3.5”, 6 difuzoare, USB, comenzi audio pe volan;
• Bluetooth® Voice Control (limba engleza);
• SYNC cu sistem de asistenta in caz de urgenta (112);
• Faruri de ceata;
• Covorase velur fata/ spate.

Mai mult – in cadrul acestei promotii beneficiezi si de garantia extinsa: 2+3 ani sau 100.000 km, fara costuri suplimentare!


Termeni si conditii 
Imaginea este cu titlu de prezentare si nu creeaza obligatii contractuale.
Oferta financiara de prezentare contine TVA, este realizata exclusiv de UniCredit Consumer Financing si se adreseaza persoanelor fizice. Ratele lunare nu contin asigurarea optionala de viata si asigurarea CASCO. Oferta financiara este aferenta modelului Fiesta Trend 5 usi 1.2 82C, cutie manuala in 5 trepte, in valoare de 8.250 Euro (pret lei 37.125 lei la un curs cu titlu de exemplu de [4,5] RON/1 EUR )TVA inclus, avans 15.700 lei (42,3 %), valoarea totala a creditului FORD va fi de 21.425 lei pe 60 luni: rata anuala a dobanzii 4,95% (ROBOR la 3 luni + marja 4,11%), comision de analiza dosar 790 lei, comision lunar de administrare credit 0 lei, valoarea ratei lunare 418,8 lei, valoarea totala platibila 25.124 lei, DAE 6,65 %. In calculul ratei lunare nu s-a inclus asigurarea optionala de viata si asigurarea CASCO. Sumele prezentate anterior pot varia in functie valorii tichetului valoric RABLA ulterior intrarii in vigoare a legislatiei specifice, dar si de cursul de schimb RON/EUR la data tranzactiei si/sau emiterii documentatiei de finantare. Pretul modelului este obtinut dupa includerea cumulativa a: 1. contravalorii suportului flat acordat de Ford Romania; 2. contributiei FordStore Tiriac Auto; 3. O contravaloare estimata a tichetului valoric rabla de 6.500 lei; 4. contravaloarea garantiei extinse 5 ani (2+3 ani) sau 100.000 km. Aceasta oferta include garantia complexa (2+3 ani de garantie conventionala) in limita a 100.000 km sau 5 ani (incluzand perioada de 2 ani de garantie legala), in functie de care dintre cele doua elemente (kilometraj sau timp) expira primul.

Oferta nu include contravaloarea unor echipamente, accesorii sau dotari optionale, este supusa unor termene, respectiv conditii si este valabila in limita stocului de vehicule disponibil. Consumul mixt si emisiile CO2
 sunt masurate in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare (e.g Directiva Europeana nr. 715/2007). Imaginile sunt cu titlu de prezentare. 

 

DE LA NUMAI 380 LEI / LUNA*

Profita acum de Programul RABLA! Daca iti casezi masina veche, ai un pret special pentru Ford KA+: numai 7.700€, TVA inclus, cu dotarile din pachetul Essential fara niciun cost suplimentar! Iar multumita conditiilor speciale de finantare, poti alege o rata lunara de la 380 de lei – fara comision de administrare sau rate reziduale.

Daca iti doresti o masina economica, dar spatioasa, cu dotari practice, care fac condusul mai sigur, mai confortabil si distractiv, atunci Ford KA+ este pentru tine.
Descopera avantajele pe care Noul KA+ le aduce in viata ta si bucura-te din plin de fiecare moment petrecut la volan. 

KA+ iti aduce toate dotarile esentiale pentru siguranta: airbaguri frontale pentru pasagerul din fata si sofer, airbaguri laterale pentru protejarea toracelui si airbaguri tip cortina pentru protejarea capului; sistem de control al tractiunii, sistem de monitorizare a presiunii in pneuri. Nu lipsesc nici sistemele de asistenta pentru manevrele de zi cu zi: de la sistemul de directie asistata electric (EPAS), care se regleaza automat pentru a permite virarea mai simpla si mai usoara atunci cand parchezi si pentru a oferi o directie mai ferma, pana la Sistemul de asistenta la pornirea din rampa, care foloseste sistemul de franare pentru a impiedica alunecarea in spate a noului KA+ atunci cand pornesti din rampa.

La acestea se adauga, fara niciun cost suplimentar, dotarile din pachetul optional Essential, adica sistemul de aer conditionat manual si sistemul radio-CD cu bluetooth si conexiune USB.


Termeni si conditii 

Imaginea este cu titlu de prezentare si creeaza obligatii contractuale.
Oferta financiara de prezentare contine TVA, este realizata exclusiv de UniCredit Consumer Financing si se adreseaza persoanelor fizice. Ratele lunare nu contin asigurarea optionala de viata si asigurarea CASCO. Oferta financiara este aferenta modelului KA+ Essential 1,19 70 CP cutie manuala 5 trepte, in valoare de 7.700 Euro (pret lei 34.650 la un curs exemplificativ de [4,5] RON/1 EUR); 14.300 lei (41,3%), valoarea totala a creditului va fi de 20.350 lei pe 60 luni: rata anuala a dobanzii 4,57% (ROBOR la 3 luni + 3,75%), comision de analiza dosar 0 lei, comision lunar de administrare credit 0 lei, valoarea ratei lunare 380 lei, valoarea totala platibila 22.802 lei, DAE 4,67 %. In calculul ratei lunare nu s-a inclus asigurarea optionala de viata si asigurarea CASCO. Sumele prezentate anterior pot varia in functie de valoarea tichetului valoric RABLA ulterior intrarii in vigoare a legislatiei specifice, dar si de cursul de schimb RON/EUR la data tranzactiei si/sau emiterii documentatiei de finantare. Pretul modelului este obtinut dupa includerea cumulativa a: 1. contravalorii suportului flat acordat de Ford Romania; 2. contributiei FordStore Tiriac Auto; 3. O contravaloare estimata a tichetului valoric rabla de 6.500 lei.

Oferta nu include contravaloarea unor echipamente, accesorii sau dotari optionale, este supusa unor termene, respectiv conditii si este valabila in limita stocului de vehicule disponibil. Consumul mixt si emisiile CO
2 sunt masurate in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare (e.g Directiva Europeana nr. 715/2007). Imaginile sunt cu titlu de prezentare. 

Share