logo FORD
4.3 (Based on 172 reviews) View available reviews
  • FORD MONDEO

FORD MONDEO

 

Frumuseţea are ceva de spus iar la Mondeo, frumuseţea înseamnă design sofisticat, care încorporează tehnologii performante. 

NOUL FORD MONDEO

Un amestec perfect de tehnologie şi măiestrie, performanţă şi eficienţă, design inovator şi execuţie de precizie. Noul Ford Mondeo este făcut să inspire. 
 
Pentru a te asigura că primeşti ultimele noutăţi despre noul Ford Mondeo, înscrie-te acum pentru a fi informat.
O imagine a rafinamentului
Cu un design fluid, plafon cu linii descendente şi detalii îndrăzneţe, noul Mondeo beneficiaza de un aspect elegant, atractiv şi impunator. Uimitor: cu siguranţă. Sofisticat: fără îndoială. Interiorul este la fel de lipsit de compromisuri: o fuziune de design şi tehnologii ultramoderne, cu o execuţie meticuloasă şi atenţie la detalii.
 
Faruri care îmbunătăţesc vizibilitatea în viraje
Farurile autoadaptive cu tehnologie LED nu sunt doar uimitoare, sunt şi inteligente. LED-urile ultra-eficiente proiectează o lumină intensă, emisă de lămpi care urmează cu precizie drumul în timp ce roteşti volanul. Chiar şi luminile de semnalizare „tradiţionale” au fost înlocuite de o alternativă mai avansată şi mai vizibilă: LED-uri care iluminează în secvenţă uniformă.
Tehnologia şi arta parcării
Ultima generatie a sistemului Active Park Assist te conduce, pur şi simplu, în spaţiul de parcare paralel identificat, sistemul putând să te asiste şi la parcarea perpendiculară. Senzorii cu ultrasunete determină dimensiunea spatiului de parcare, in timp ce software-ul computerului ghidează maşina pe trasa optimă. În plus, această tehnologie te avertizează dacă detectează obstacole pe care este posibil să nu le vezi, atunci când te deplasezi în marşarier.
Tehnologia avansată hands-free
Ford SYNC 2 cu MyFordTouch îţi permite să controlezi muzica şi apelurile de pe telefonul mobil, prin intermediul unui ecran tactil color sau cu ajutorul unor comenzi vocale simple. În plus, sistemul reda chiar şi mesajele text pe care le primeşti.

 
Ford Mondeo - Un plus de protecţie pentru pasagerii tăi.
În noul Mondeo, cele două scaune din spate, dispuse spre exetrior, pot fi echipate cu o caracteristică de siguranţă unică: centuri de siguranţă cu airbag încorporat. Acestea distribuie forţele aplicate corpului pe o suprafaţă mai mare şi reduc riscul unei accidentari în cazul oricărui tip de impact: frontal, lateral sau răsturnare, fiind compatibile cu scaunele pentru copii.

Share

Te asteptăm în noua locaţie
Ford Tiriac Auto!

Șoseaua București-Ploiești nr. 42-44

Noul Sediu Țiriac Auto