logo FORD
  • NOUL FORD FIESTA

NOUL FORD FIESTA

 

Asemenea unui smartphone nou-nouţ, noul Ford Fiesta îmbină stilul contemporan cu tehnologia de vârf. 

NOUL FORD FIESTA

Cu Ford SYNC poţi selecta o piesă de pe un USB sau un MP3/iPod® sau să o redai de pe mobil. Sistemul îţi permite să efectuezi şi să primeşti apeluri utilizând vocea şi chiar citeşte mesajele text cu voce tare, astfel încât poţi păstra legătura cu prietenii şi familia din mers.

În plus, nici nu va fi nevoie să te opreşti prea des pentru a alimenta: motorul nostru premiat 1.0 EcoBoost îmbină puterea satisfăcătoare cu un consum de combustibil excepţional, de până la 4,3 l/100 km.
Datorită tehnologiilor inovatoare, fiecare clipă de condus va fi sigură, confortabilă, interactivă şi distractivă. Iar maşina este disponibilă în 12 culori atractive. 

 

Design-ul contează

Noul model Fiesta reprezintă combinaţia ideală între design revoluţionar şi tehnologie de vârf. 

Modelul Fiesta este disponibil într-o gamă de culori unice şi vii ale caroseriei, inclusiv culori mate şi cu finisaje metalice.

  

 

Blazer Blue

 


Copper Pulse

Candy Blue

Deep Impact Blue


 
Fashionista

Frozen White

Hot Magenta

Hot Mustard

Midnight Sky

Moondust Silver

Panther Black

Race Red
 

Modelul Fiesta este creat pentru a te ţine la curent cu noutaţile.

Tehnologiile avansate te ţin conectat la drum şi cu lumea înconjurătoare, oferindu-ţi libertatea de a te bucura de fiecare clipă de condus.

Ford SYNC te conectează fără efort la sistemul audio şi te pune în legătură cu familia şi prietenii prin telefon şi prin mesaje, în timp ce te deplasezi.

Iar interiorul modern, frumos lucrat în cel mai mic detaliu, îţi face viaţa mai simplă, mai relaxantă, mai confortabilă şi mai frumoasă. 

Puternică şi cu un consum redus de combustibil

Datorită motorului de 1,0 litri, de vârf în clasa sa, cu 3 cilindri, extrem de eficient şi al tehnologiilor de reducere a consumului de combustibil, noua Fiesta garantează o economie impresionantă de combustibil, fără a compromite puterea sau performanţele. Descarcă broşura noului Ford Fiesta.

Tehnologie avansată pentru un plus de siguranţă

Noul Ford Fiesta asigură niveluri excepţionale de siguranţă, aspect recunoscut de organizaţia independentă de siguranţă a vehiculelor, lider în Europa: Euro NCAP. Fiesta a primit calificativul maxim general, de cinci stele şi, în plus, a obţinut premii Advanced pentru trei dintre tehnologiile sale cele mai avansate: Active City Stop, Ford MyKey şi Ford SYNC cu asistenţă de urgenţă.


 

Share

Te asteptăm în noua locaţie
Ford Tiriac Auto!

Șoseaua București-Ploiești nr. 42-44

Noul Sediu Țiriac Auto