logo FORD
4.3 (Based on 177 reviews) View available reviews
  • NOUL TOURNEO COURIER

NOUL TOURNEO COURIER

 

Compact şi elegant, versatil şi cu un consum redus, dotat cu numeroase caracteristici şi tehnologii inovatoare: noul Ford Tourneo Courier poate fi tot ceea ce îţi doreşti de la o maşină. 

Solicita oferta

NOUL FORD TOURNEO COURIER

Vrei utilitate, spaţiu şi consum redus. Doreşti confort, stil şi tehnologie. Dar poţi avea toate acestea într-o maşină care să fie şi accesibilă? 

Este posibil, dacă acea maşină este un vehicul inteligent. Acest vehicul compact şi spaţios oferă loc suficient pentru persoane, putând, de asemenea, transporta şi bagajele tuturor. Spaţiul interior poate fi folosit la maximum cu ajutorul scaunelor flexibile, în timp ce spaţiul de depozitare şi caracteristicile inteligente fac mai uşoară organizarea şi aşezarea tuturor bunurilor tale. 

Gama de tehnologii avansate include Ford SYNC cu comandă vocală, care îţi oferă posibilitatea de a prelua şi de a efectua apeluri telefonice în modul hands-free. Sistemul poate chiar citi cu voce tare mesajele text pe care le primeşti. 

Şi, indiferent dacă alegi un motor diesel cu consum redus de 1,5 sau 1,6 l, sau alegi motorul nostru premiat pe benzină EcoBoost de 1,0 l, vei conduce unul dintre cele mai economice vehicule. 

Compact şi elegant, versatil şi cu un consum redus, dotat cu numeroase caracteristici şi tehnologii inovatoare: noul Ford Tourneo Courier poate fi tot ceea ce îţi doreşti de la o maşină. 
 

Stil practic

Designul Tourneo Courier a fost influenţat de patru obiective principale: să îţi ofere toate beneficiile practice ale unui vehicul pentru pasageri, să te menţină în siguranţă şi să ofere confort, să includă doar tehnologiile cele mai utile şi să asigure o maşină accesibilă ca preţ şi economică la condus.

O gamă de culori moderne: pe care o preferi?
 

Blazer-Blue
Deep Impact Blue

Iceberg

Magnetic

Moondust Silver

Panther Black

Race Red

Tectonic Silver

Venice Red

 

 
 

Tot ceea ce ai nevoie de la o maşină.

Maşina este o parte importantă a vieţii tale, deci trebuie să te simţi în ea ca acasă. Maşina ta trebuie să îndeplinească toate rolurile pe care i le dai. Şi pe lângă a fi confortabilă şi flexibilă, maşina trebuie să facă fiecare călătorie uşoară şi plăcută. Află cum poate Tourneo Courier să îndeplinească toate aceste condiţii.

Performanţă şi economie de combustibil: bucură-te de amândouă

Este bine întotdeauna să ai la dispoziţie performanţă, dar nu la orice preţ. Aşadar, motoarele puternice diesel şi pe benzină ale Tourneo Courier sunt, de asemenea, proiectate pentru a oferi o economie de combustibil pe care o vei observa rapid.
 
Profită la maximum de motor
Motorul revoluţionar pe benzină EcoBoost de 1,0 litri, cu 3 cilindri, îţi asigură puterea la care te-ai aştepta de la un motor de 1,6 litri convenţional, însă utilizează cu până la 24% mai puţin combustibil, cu emisii de CO2 cu 25% mai reduse, de numai 119 g/km.
 
Cele mai bune două motoare diesel din clasa lor
Un motor economic de 1,5 Duratorq TDCi produce 75 CP, păstrând în acelaşi timp consumul de carburant şi emisiile de CO2 la un nivel scăzut: 3,9 l/100 km şi 103 g/km (cu Auto-Start-Stop). Dacă doreşti să faci şi mai multă economie, motorul TDCi de 1,6 litri dezvoltă 95 CP şi (cu Auto-Start-Stop şi un limitator de viteză la 100 km/oră) oferă un consum de 3,7 l/100 km, cu emisii de CO2 de numai 97 g/km.

Reconfortant din toate punctele de vedere

Facilitează pornirile în rampă, apelează serviciile de urgenţă în locul tău, oferă o aderenţă mai bună, te anunţă în cazul în care o anvelopă pierde din presiune: tehnologiile Tourneo Courier pot face toate acestea pentru tine şi mai mult decât atât. Maşina este de asemenea echipată cu o serie de sisteme de siguranţă şi securitate avansate, toate proiectate pentru a ajuta atât la protejarea ta, cât şi a vehiculului.

Share

Te asteptăm în noua locaţie
Ford Tiriac Auto!

Șoseaua București-Ploiești nr. 42-44

Noul Sediu Țiriac Auto