logo FORD
4.3 (Based on 177 reviews) View available reviews
  • NOUL TOURNEO CONNECT

NOUL TOURNEO CONNECT

 

Noul Tourneo Connect este un tip diferit de vehicul destinat transportului de persoane. Este unul inteligent.

Solicita oferta

NOUL TOURNEO CONNECT

 
Noul Tourneo Connect este un tip diferit de vehicul destinat transportului de persoane. Este unul inteligent.
 
Inteligent, pentru că este flexibil: în Tourneo Connect au loc până la cinci persoane, iar în Grand Tourneo Connect maximum şapte. Şi, mulţumită celor până la 16 configuraţii ale scaunelor, este, de asemenea, simplu să creaţi tot spaţiul pentru bagaje şi echipament de care aveţi nevoie.
 
Inteligent, deoarece vă puteţi bucura de performanţe excelente şi eficienţă excepţională a combustibilului din partea unei game largi de motoare pe benzină şi diesel avansate. Motorul revoluţionar EcoBoost pe benzină, de exemplu, consumă până la 8,0 l/100 km în varianta de 1,6 l cu transmisie automată cu 6 trepte de viteză şi 150 CP şi până la 5,6 l/100 km în varianta de 1,0 l cu transmisie manuală cu 6 trepte de viteză şi 100 CP. O opţiune de motor diesel avansat vă oferă un consum de 4,4 l/100 km.
 
Şi încă o dată inteligent, deoarece Tourneo Connect este dotat cu o gamă variată de tehnologii remarcabile. De la Ford SYNC cu comandă vocală, care vă permite să efectuaţi şi să preluaţi apeluri telefonice şi să controlaţi muzica prin intermediul unor comenzi vocale simple şi până la Oprirea activă în oraş, care vă poate ajuta să preveniţi coliziunile la viteze mici frânând în locul dvs.: fiecare tehnologie în parte este concepută pentru a vă face viaţa mai uşoară.
 
Adăugaţi multe dintre caracteristicile şi dotările pentru confort pe care le-aţi aştepta de la un vehicul de transport persoane premium, plus designul şi calitatea construcţiei făcute pentru a rezista şi Tourneo Connect ar putea fi alegerea inteligentă pentru dvs.
 


 

Stil şi substanţă

În Tourneo Connect veţi întâlni stil îndrăzneţ şi contemporan, oriunde v-aţi uita. De la exteriorul modelat aerodinamic de designul kinetic Ford, la interiorul anti-alergenic, conceput pentru a fi la fel de flexibil şi practic pe cât este de confortabil şi de bine echipat. Aceasta este o maşină în care dvs. şi pasagerii dvs. vă veţi simţi perfect.

Cu 11 culori moderne pentru exterior, inclusiv finisaje metalice, cu siguranţă aveţi de unde alege.
 

Solar
Burnished Glow

Frozen White

Deep Impact Blue

Ink Blue

Midnight Sky

Moondust Silver

Morello

Panther Black

Tectonic Silver

Blazer Blue
 

Eficient din punct de vedere al consumului de combustibil, puternic şi plăcut la condus

Indiferent dacă preferaţi motorul pe benzină sau diesel, transmisia manuală sau automată, Tourneo Connect vă oferă o multitudine de opţiuni. Oricare ar fi pachetul motor-transmisie pe care îl alegeţi, veţi beneficia de performanţe fără compromis şi eficienţă excepţională a combustibilului: în jur de 24% mai multă economie cu motorul revoluţionar EcoBoost de 1,0 l.
 
Mulţumită designului avansat al şasiului şi al suspensiei, precum şi tracţiunii faţă şi servodirecţiei, este uşor să uitaţi că sunteţi la volanul unui vehicul spaţios de transportat persoane.

Siguranţă deplină, securitate garantată

Noul Tourneo Connect este echipat cu o gamă largă de tehnologii avansate, concepute pentru a ajuta la protejarea dumneavoastră, a altor participanţi la trafic, a pietonilor şi a maşinii în sine. 

De exemplu, este prevăzut cu sisteme care pot frâna în locul dumneavoastră, pot apela automat la serviciile de urgenţă şi pot facilita pornirile în rampă. Mai este dotat şi cu tehnologii care vă permit să blocaţi şi să deblocaţi uşi în mod individual, care fac aproape imposibilă copierea cheii şi care declanşează alarma chiar şi după deconectarea bateriei.

Ce doriţi de la vehiculul dumneavoastră pentru transportat persoane?

Dacă aveţi nevoie de până la cinci locuri, atunci Tourneo Connect este maşina perfectă pentru dumneavoastră. Dacă vă trebuie şi mai mult spaţiu şi până la şapte locuri, atunci aveţi nevoie de Grand Tourneo Connect. Ambele vehicule dispun de un sistem de aranjare a scaunelor foarte flexibil, care vă permite să creaţi cu uşurinţă spaţiu pentru pasagerii, bagajele şi obiectele lungi şi voluminoase pe care trebuie să le transportaţi. Pentru a compara spaţiul de care beneficiaţi în fiecare maşină, utilizaţi filele de mai jos.
 

 
Tourneo Connect
 
Lungime totală: 4.418 mm
Înălţime plafon: 1.852 mm
Scaune: 5 locuri
Configuraţii scaune: 16
Spaţiu maxim pentru bagaje: 2.410 litri
Capacitate de remorcare: până la 1.200 kg
 
Grand Tourneo Connect

Lungime totală: 4.818 mm 
Înălţime plafon: 1.845 mm sau 1.840 mm (5 sau 7 locuri) 
Scaune: 5 sau 7 locuri 
Configuraţii scaune: 16 
Spaţiu maxim pentru bagaje: 2.761 litri 
Capacitate de remorcare: până la 1.150 kg

Share

Te asteptăm în noua locaţie
Ford Tiriac Auto!

Șoseaua București-Ploiești nr. 42-44

Noul Sediu Țiriac Auto