logo FORD
  • FORD GALAXY

FORD GALAXY

 

Prin tehnologia sa avansată şi designul premium, Ford Galaxy combină o experienţă de primă clasă la volan cu cele mai ridicate standarde privind spaţiul, confortul şi inovaţia.

Luxosul FORD GALAXY

Prin tehnologia sa avansată şi designul premium, Ford Galaxy îmbină experienţa de primă clasă la volan cu cele mai noi exigenţe privind spaţiul, confortul şi inovaţia. Pe scurt, e cel mai comod şi rafinat vehicul de familie cu 7 locuri pe care îl poţi găsi pe şosea. 
 

Caracteristici principale:

Designul kinetic Ford
Stilul elegant şi aerodinamic al Ford Galaxy captează filosofia noastră "energie în mişcare".
Dinamică
Tehnologiile avansate ale suspensiilor oferă o dinamică superioară a condusului şi o responsivitate mărită în viraje.
Sistem Inteligent de Protecţie (IPS)
Avansatul Sistem Inteligent de Protecţie al modelului Galaxy utilizează o gamă amplă de tehnologii sofisticate, care îţi asigură protecţia - inclusiv un cadru de protecţie din oţel de înaltă rezistenţă.
Transmisia PowerShift
Galaxy  este prevăzut cu transmisia automatică PowerShift cu şase viteze şi ambreiaj dublu - condusul devenind mai uşor, mai eficient din punct de vedere al consumului de carburant şi, pur şi simplu, mai distractiv.
Interior flexibil
Numeroasele inovaţii fac modelul Galaxy ideal pentru muncă, dar şi distracţie. Materialele elegante te încurajează să te relaxezi şi să te bucuri de spaţiu.
Sistemul Ford de Rabatare Completă (FFS)
Rabatarea scaunelor de pe rândurile doi şi trei oferă până la 32 de configuraţii posibile, pentru transport de persoane şi de bagaje
Dotări de siguranţă
Sistemele de siguranţă pasivă şi activă, împreună cu tehnologia  de asistare activă a şoferului sunt proiectate pentru a face condusul mai uşor şi mai sigur, indiferent de condiţii.

Tehnologii inteligente
Tehnologiile inovatoare îţi oferă exact nivelul de control şi confort la care te-ai aştepta de la un vehicul de lux.
Ford Easy Fuel
Face imposibilă alimentarea cu combustibil greşit şi elimină nevoia de a manevra capace murdare de combustibil.
Finisaje de calitate
Noile materiale şi detalii de la interiorul Galaxy oferă acestei maşini şi mai multă eleganţă.
Sistemul de sunet Ford Premium
Savurează cele mai înalte performanţe audio, beneficiind de un amplificator de 265 de watt, cu 8 canale, şi difuzoare de calitate superioară.
Lămpi spate LED
Tehnologia iluminatului la cel mai ridicat nivel de captare a atenţiei. LED-urile, strălucitoare şi durabile, îmbunătăţesc vizibilitatea şi oferă un aspect atrăgător pe timp de noapte.
Tehnologie inovatoare a motorului
Tehnologia EcoBoost pentru motoarele cu benzină şi rafinata tehnologie Duratorq pentru motoarele diesel oferă un cuplu mai mare şi mai multă putere cu un consum scăzut de combustibil şi cu emisii de CO2 reduse (respectând cele mai recente standarde de emisie CO2, Euro 5)

 


 

Ford Galaxy, rafinat şi îndrăzneţ

Îţi doreşti ceva puţin diferit, pentru a te distinge de ceilalţi. Cu formele unghiulare ale părţii frontale, farurile ca nişte bijuterii şi forma aerodinamică, Ford Galaxy a avut întotdeauna un profil frumos şi elegant. Acum, cu rafinamentele de design cum ar fi capota sculptată, detaliile din crom sau bara de protecţie şi grila mai joasă şi mai pronunţată, modelul oferă o senzaţie în plus de eleganţă.

Galaxy îşi întâmpină pasagerii cu atitudine, îmbinând fără efort un design elegant cu un interior flexibil şi spaţios. Pornind de la scaunele din faţă, cu control variabil al temperaturii, la spaţiul amplu pentru cap şi picioare disponibil în toate cele trei rânduri de scaune, acest vehicul impunător este personificarea confortului şi a relaxării. De asemenea, găseşti cu uşurinţă spaţiu pentru bagajele importante. Graţie sistemului Ford de rabatare completă (FFS), scaunele maşinii pot fi configurate în 32 de poziţii diferite, pentru un maxim de flexibilitate.
 
 
Designerii noştri au creat o gamă de culori şi finisaje, interioare şi exterioare, care fac ca Ford Galaxy să fie absolut impresionant.
 

Avalon
Blazer Blue

Chill

Dark Micastone

Ink Blue

Midnight Sky

Moondust Silver

Morello

Panther Black

Parkside
   

Gama perfectă pentru cerinţele tale

Ford Galaxy oferă o experienţă grozavă la volan, mulţumită unei game de motoare rafinate, puternice, de performanţă ridicată şi eficiente din punct de vedere al consumului. 
 
Ca parte a gamei de tehnologii Ford ECOnetic, motoarele pe benzină Ford EcoBoost livrează mai mult cuplu şi mai multă putere, în condiţiile unui consum redus de combustibil şi al unor emisii scăzute de CO2. În acelaşi timp, noile motoare diesel Ford Duratorq TDCi de 2.0 litri sunt proiectate pentru a oferi o performanţă agilă la un cost scăzut de întreţinere.


 

Ford Galaxy se conduce incredibil de bine

Ford Galaxy dispune de cele mai noi tehnologii şi a fost proiectat special pentru ca orice fel de drum să se desfăşoare în cele mai bune condiţii de siguranţă şi să fie mai antrenant pentru şoferi şi pasagerii acestora.
 
Galaxy are o gamă de noi tehnologii care se potrivesc perfect nevoilor practice ale întregii familii - şi care îţi satisfac şi dorinţa de a avea o anumită independenţă.


 

Proiectat pentru a-ţi oferi linişte sufletească

Siguranţa pe care o simţi când conduci un Galaxy se bazează pe caracteristicile sale active şi pasive, care se îmbină într-un sistem cuprinzător. De la coloana de direcţie pliabila, pentru a preveni rănirea, la tehnologiile inteligente care te împiedică să aluneci înapoi la pornirile din rampă, Galaxy a fost proiectat pentru a oferi maximă siguranţă pentru întreaga ta familie.
 
Caracteristicile active de siguranţă ale modelului Galaxy oferă cel mai sigur mediu pentru familia ta. Aceste caracteristici includ un sistem de frânare anti-blocare (ABS), care ajută la prevenirea derapajelor, şi distribuţia electronică a forţei de frânare (EBD) pentru o frânare mai stabilă.


 

Share

Te asteptăm în noua locaţie
Ford Tiriac Auto!

Șoseaua București-Ploiești nr. 42-44

Noul Sediu Țiriac Auto