logo FORD
4.3 (Based on 172 reviews) View available reviews
  • FORD B-MAX

FORD B-MAX

 

Noul B-MAX a fost special conceput pentru şoferul contemporan, care profită din plin de toate posibilităţile unei vieţi moderne. Mai multe informaţii... 

Ingeniosul FORD B-MAX

Cu toate că este o maşină compactă, ingeniosul sistem de acces în habitaclu îţi oferă o deschidere de 1,5 metri către un interior spaţios, rafinat şi de calitate premium.

Alături de designul unic, B-MAX are o multitudine de tehnologii care fac din condus o adevărată plăcere, un lucru simplu şi eficient. De exemplu, sistemul Active City Stop reduce riscul sau consecintele unei coliziuni cu vehiculul aflat in fata in conditii de trafic lent, activând automat frânele în locul tău, la nevoie.Cu Ford SYNC® îţi controlezi muzica şi telefonul prin simple comenzi vocale – SYNC® poate chiar să-ţi citească mesajele prin boxele maşinii – totul pentru ca tu să poţi conduce atent la drum şi cu mâinile pe volan. Iar revoluţionarul motor EcoBoost de 1,0 litru, pe benzină, produce puterea unui motor convenţional de 1,6, însă oferă cel mai bun consum din clasa lui.
 

Acces mult mai uşor în habitaclu

Datorită sistemului ingenios de deschidere al uşilor, ai acces mult mai uşor în habitaclul maşinii. Alături de un interior extrem de rafinat şi spaţios, acesta diferenţiază vizibil Ford B-MAX de celelalte automobile din clasa sa.

Ford B-MAX este disponibil într-o gamă largă de culori şi dispune de o paletă la fel de mare de culori ale tapiţeriei din care poţi alege. Alege culoarea preferată. Click pe imaginile de mai jos pentru a le mări.
 

Blazer Blue

Burnished Glow

Frozen White

Ink Blue

Mars Red

Midnight Sky

Moondust Silver

Nautical Blue

Panther Black

Race Red

Tectonic Silver
 
  

Condusul urban - o plăcere!

B-MAX transformă condusul prin oraş într-o experienţă cu adevărat plăcută şi la îndemână. Iar asta datorită tehnologiilor avansate din dotare şi unui set de caracteristici surprinzătoare pentru o maşină de dimensiunea ei. Dacă mai pui şi sistemul ingenios de deschidere a uşilor, B-MAX îndeplineşte toate exigenţele şoferului modern. 

Putere impresionantă, eficienţă de vârf

Cu B-MAX îţi poţi alege configuraţia de putere şi eficienţă care ţi se potriveşte cel mai bine. Gama amplă de motorizări şi transmisii disponibile pe acest model include ingeniosul motor pe benzină EcoBoost de 1 litru, care furnizează puterea unui motor convenţional de 1,6 litri, dar oferă cel mai bun consum din clasa sa. Cei care preferă motorizările diesel vor remarca motorul Duratorq TDCi de 1,6 litri, în versiunea îmbunătăţită pentru eficienţă şi performanţă.Tehnologie avansată pentru un plus de siguranţă

Noul Ford Fiesta asigură niveluri excepţionale de siguranţă, aspect recunoscut de organizaţia independentă de siguranţă a vehiculelor, lider în Europa: Euro NCAP. Fiesta a primit calificativul maxim general, de cinci stele şi, în plus, a obţinut premii Advanced pentru trei dintre tehnologiile sale cele mai avansate: Active City Stop, Ford MyKey şi Ford SYNC cu asistenţă de urgenţă.

Share

Te asteptăm în noua locaţie
Ford Tiriac Auto!

Șoseaua București-Ploiești nr. 42-44

Noul Sediu Țiriac Auto